Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 20.04.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Денко Драганов пред бр. 23 – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *