Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 16.05.202

Published by Сашо Јаневски on

ул. 11 Ноември (под Бинго Башкими) – местење бахатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *