Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 20.05.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Козара -местење бехатон

ул. Трст (на спој со ул. Илинденска) – местење бетонски рабници

ул. 11 Октомври – местење на столбови за вертикална сигнализација


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss