Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 17.02.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. 252 бр. 9 нас. Ајдучка Чешма -коцка на коловоз од асфалт како времена покривка

ул. Прва Петолетка-тротоар од бехатон

ул. 3-та МУБ -коцка на тротоар од асфалт како времена покривка

ул. Октомвриска Револуција (спој со ул. Пионерска) – поставување на семафорски столб


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss