Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 06.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Вук Караџиќ пред бр. 16 – местење бехатон на тротоар

ул. Бранко Радичевиќ пред бр. 27 – местење бехатон на тротоар

ул. Октомвриска Револуција пред бр. 43 – местење бехатон на тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *