Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 13.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Железничка (пред Ројал Палас) – подготовка на подтло, тампонирање и местење на бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *