Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 14.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Железничка (кај Ројал Палас пред нас. Черкезе) – подготовка на подлога и местење бехатон на коловоз

ул. Трст пред бр. 24 – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *