Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 20.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. В. Смилевски -Бато (крак) – местење бехатон на коловоз

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *