Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 22.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење бехатон

ул. В. С. Бато (крак) – местење на бехатон

ул. Васко Карангелевски, ул. АВНОЈ, ул. Бајрам Шабани и ул. Никола Тесла – асфалтирање дефекти на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss