Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 23.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. 1 пред бр. 104 – местење на бехатон на тротоар

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење бехатон на коловоз

ул. Октомвриска Револуција ; ул. Бајрам Шабани; ул. Народна Револуција – асфалтирање дефекти коловози


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *