Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 28.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Осогово, ул. Вера Јоциќ, ул. Србо Томовиќ и ул. Х. Тодоровски -Карпош -асфалтирање на дефекти на коловоз

ул. Крсте Мисирков пред бр. 1 и пред бр. 5 -местење бехатон на коловоз

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *