Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 30.06.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење бехатон на коловоз

ул. Шумадинска пред бр. 5 -местење бехатон на коловоз

ул. Киро Фетак пред бр. 2 а – местење бехатон на коловоз

ул.3-та МУБ (пред Рим-Париз) – асфалтирање на тротоар

ул. Никола Тесла пред бр. 46 и бр. 105 – асфалтирање на коловоз

ул. Алириза Јусуфи пред бр. 4 – асфалтирање на коловоз

ул. Огнен Прица пред бр. 2 и бр. 22 – асфалтирање на коловоз

ул. Ужичка пред бр. 8 – асфалирање на коловоз

ул. Васа Пелгиќ пред бр. 24 – асфалтирање на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *