Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 01.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Киро Фетак пред бр. 2, 2а, 4, и 13- местење бехатон на коловоз

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење бехатон на коловоз

ул. Живко Чало пред бр. 9 – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss