Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 04.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење бехатон на коловоз

ул. Перо Чичо (пред Гимназија) – местење на бехатон на тротоар

ул. Живко Чало пред бр. 9 – местење бехатон на коловоз

Спомен Костурница – местење бехатон


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *