Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 05.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење бехатон на коловоз

ул. Поток Серава пред бр. 65 – местење бехатон на коловоз

ул. Денко Драганов пред бр. 25 и бр. 28 – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss