Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 07.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

нас. Ј. Сандански – асфалтирање на коловоз

Пчински пат- асфалтирање на коловоз

ул. Есперанто пред бр. 94 -асфалтирање на коловоз

ул. Франц Розман пред бр.106 – асфалтирање на коловоз

ул. Октомвриска Револуција (Ореов лад) – местење бехатон на пристапна патека

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење на бехатон


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *