Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 08.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Октомвриска Револуција (кај Парк за миленици) – местење на бехатон на коловоз

СОУ Перо Наков – местење бехатон на пристапна патека

ул. К. Ј. Питу – местење бехатон на коловоз

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *