Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 11.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Тонко Димков-редење бехатон на тротоар

ул. Железничка (кај Ројал Палас) – местење бехатон на коловоз

ул. Октомвриска Револуција (Парк за миленици) – местење бехатон на коловоз

СОУ Перо Наков – местење бехатон на приодна патека


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *