Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 12.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. К. Ј. Питу – местење на бехатон на коловоз

ул. Октомриска Револуција -крак – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *