Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 13.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Средорек (на повеќе места) – местење бехатон на коловоз

ул. ул. Киро Фетак пред бр. 13 и бр. 55 -местење бехатон на коловоз

ул. Октомриска Револуција (кај Парк за миленици) – местење бехатон на пристапна патека


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss