Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 15.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Октомвриска Револуција (спроти спортска сала) – асфалтирање на тротоар

ул. Огњан Прица – асфалтирање на коловоз на повеќе места

ул. Иван Цанкар -асфалтирање на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *