Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 18.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. 25-ти фебруар бр. 2 -местење бехатон на коловоз

ул. Кочо Рацин бр. 1 – местење бехатон на коловоз

ул. Кирил и Методи бр. 40 и бр. 48 – местење бехатон на тротоар

ул. Средорек бр. 14 местење бехатон на коловоз

Спемање за асфалтирање на коловоз на повеќе локации


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss