Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 19.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Иво Лола Рибар – асфалтирање на коловоз на повеќе места


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *