Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 23.02.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Никола Тесла (сокаче за Гарден)-коловоз од бехатон

ул. Славиша Вајнер пред бр. 12 – бетонирање на тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss