Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 25.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Киро Фетак на повеќе локации-местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *