Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 28.07.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Гоце Делчев – асфалтирање на коловоз и тротоар

ул. Романовска на повеќе локации – асфалтирање на коловоз

ул. Октомвриска Револуција – асфалтирање на коловоз

ул. К. Ј. Питу – асфалтирање на коловоз

ул. Вера Јоциќ – асфалтирање на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *