Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 29.08.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Братство и Единство (перон пред автобуска станица) – местење коцка на коловоз

ул. Киро Фетак пред бр. 21 – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *