Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 01.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Горна Милановачка – асфалтирање на коловоз

ул. Октомвриска Револуција (раскрсница со ул. Пионерска) – асфалтирање на коловоз

ул. Тодор Велков- асфалтирање на коловоз

ул. Есперанто пред бр. 5 – местење на бехатон


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *