Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 02.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Есперанто пред бр. 5 – местење на бехатон на коловоз

ул. Јоско Илиевски пред бр. 53 – местење на бехатон на тротоар

ул. Сутјеска пред бр. 19- местење на коцка на коловоз

пред градска автобуска станица – местење на коцка на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *