Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 06.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Братсво и Единство (партер пред Автобуска станица) – местење коцка на колвоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *