Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 12.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Братство и единство (пред автобуска станица) – местење коцка на коловоз

ул. 1-ва пред бр. 49 нас. Долно Којнаре – бетонирање на тротоар

ул. ЈНА пред бр. 50 – бетонирање на тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *