Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 15.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Власто Радоњанин – асфалтирање на коловоз

ул. Братство и единство (кај музичко училиште) – асфалтирање на коловоз

ул. Среќко Пужајка (кај ОУ Крсте Мисирков) – асфалтирање на коловоз

ул. Ангел Дуцо – асфалтирање на коловоз

ул. Никола Тесла пред бр. 25 – местење коцка на тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss