Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 19.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Никола Тесла – асфалтирање на коловоз и тротоар на повќе локации

ул. Братство и единство (кај градски парк) – асфалтирање на тротоар

ул. Тодор Велков ( кај полиција) – асфалтирање на тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss