Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 10.02.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Србо Томовиќ (на спој со ул. С. Арсов) – тротоар со бехатон

ул. Страшо Пинџур бр. 52 -тротоар со бехатон


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss