Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 23.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Октомвриска револуција – крак (на спој со ул. Пиринска Македонија) – асфалтирање на коловоз

ул. Благој Илиев Гуне пред бр. 23 -асфалтирање на коловоз

ул. Орце Николов на повеќе локации -асфалтирање на коловоз

ул. Браќа Филиповиќ пред бр. 1 – асфалтирање на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

live casino malaysia minyak dagu mega888 pussy888 xe88 apk joker123 super 8 ways ultimate casino malaysia live22 mega888 免费电影 online casino malaysia 918kiss