Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 26.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Кузман Јосифовски Питу -крак- местење бехатон на коловоз

ул. Војо Карастојанов- бетонирање на коловоз

ул. Октомвриска Револуција (шеталиште) – бетонирање на тротоар

ул. Братство и единство (кај автобуска станица) – местење коцка на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *