Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 27.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Кузман Јосифовски Питу – крак -местење бехатон на коловоз

ул. Братство и единство (пред автобуска станица) – местење коцка на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *