Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 29.09.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Октомвриска револуција (кај градска пекара) -местење бетонски рабници и асфалтирање на коловоз и тротоар

ул. Стеван Филиповиќ – асфалтирање на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *