Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 03.10.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Чупино Брдо пред бр. 13 – местење бехатон на коловоз

ул. Народна Револуција пред бр. 165 – местење на бехатон на тротоар

ул. Борис Кидрич пред бр. 79 и пред Исламска заедница -местење бехатон на коловоз

ул. Октомвриска револуција (шеталиште) – бетонирање на тротoар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *