Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 04.10.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Димитар Влахов – местење на бехатон на тротоар

ул. Борис Кидрич пред Исламска заедница и пред бр. 79 – местење бехатон на коловоз

Сечење асфалт на повеќе локации во градот како подготвка за асфалтирање


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *