Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 12.10.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Кузман Јосифовски Питу (крак во правец на ул. Т. Димков) -местење на бехатон


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *