Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 13.10.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Кузман Јосифовски Питу – местење бехатон на тротоар

ул. Никола Тесла – местење коцка на тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *