Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 19.10.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Кузман Јосифовски Питу -местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *