Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 27.10.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Горна Милановачка пред бр. 7 – бетонирање на тротоар

ул. Панче Пешев крак – местење бехатон и бетонирање на плочник


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *