Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 28.10.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Дрвар пред бр. 2 – местење бехатон на коловоз

ул. 30 јули – подготовка на горно носива подлога за асфалтирање


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *