Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 02.11.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Средорек бр. 14 -местење бехатон на коловоз

ул. 2 нас. Карпош (поликлиника Карпош) – местење бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *