Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 07.11.2022

Published by Сашо Јаневски on

јавна површина пред ресторан Баба Цана (касапски круг) -местење на плочник со претходно извадени травертин плочки

ул.Васко Карангелевски пред бр. 1 – местење на бехатон


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *