Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 08.11.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Васко Карангелевски пред бр. 2 – местење на бехатон на тротоар


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *