Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 09.11.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Народна Револуција пред бр. 166 – местење бехатон на тротоар

ул. 2 нас. Карпош (пред поликлиника Карпош) – местење на бехатон на коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *