Санација на јавни површини оштетени при настанати дефекти на водоводна и канализациона мрежа на 10.11.2022

Published by Сашо Јаневски on

ул. Тоде Думба (на спој со ул. Теофан Економов) – асфалтирање на коловоз

ул. Никола Тесла пред бр. 6; бр. 45; бр.56 и бр.73 -асфалтирање на тротоари и коловоз


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *